Optimalizační procedura pro agregaci pořadí v úlohách vícekriteriálního rozhodování - Jablonský, Josef
Metódy na analýzu problémov s rozhodovaním na základe viacerých kritérií. Návrh optimalizačných postupov agregujúce niekoľko jednotlivých hodnotení do jedného konečného poradia. Optimalizačné modely pre agregáciu poradia.