Využívanie digitálnych technológií v bankovom sektore - Paškrtová, Lucia
Digitálny jednotný trh. Definícia bankového systému. Využívanie digitalizácie v bankovom sektore. FinTech obchodné modely. Technológie umožňujúce vytváranie nových obchodných modelov, aplikácií, procesov a produktov - inteligentné zmluvy, biometria, umelá inteligencia a big data, technológia distribuovaných záznamo (DLT), mobilná peňaženka a cloud computing.