Skončenie uplatňovania opatrení v oblasti dane z príjmov FO zavedených pre zmiernenie dosahov pandémie - Jambrichová, Silvia
Skončenie uplatňovania opatrení zameraných na zmiernenie ekonomických dôsledkov v kontexte vyhlásenia mimoriadnej situácie vládou SR na základe uznesenia č. 111/2020 z 11. 3. 2020 v súvislosti s ohrozením verejného zdravia z dôvodu pandemického ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Opis s príkladmi v oblastiach lehôt daňového priznania a zaplatenia dane z príjmov, preddavkov na daň a oznámenia o zrazení a odvedení dane z príjmov poskytovateľa zdravotnej starostlivosti.