Linguistic Summaries in Evaluating Elementary Conditions, Summarizing Data and Managing Nested Queries - Sojka, Pavol, 1978-
Hodnotenie atomických podmienok kvantifikovanými súhrnmi. Hodnotenie povinných a voliteľných atómových podmienok. Hodnotenie vnoreného dopytu.