Competitive Perspective on Drivers of Research and Development - Zagoršek, Branislav, 1984-
Hnacie sily výdavkov spoločnosti na výskum a vývoj z hľadiska hospodárskej súťaže. Skúmanie existencie mechanizmu, ktorý vedie spoločnosti k utrácaniu za výskum a vývoj.