Outward Investment Flows and the Development Path <The> Case of Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Slovensko a priame zahraničné investície. Znázornenie vývojovej cesty SR a diskusia o fáze, v ktorej sa SR nachádza na základe teórie investičných rozvojových ciest.