Faktory ovlivňující výkonnost podniku – analýza empirických dát - Nosková, Marta
Hľadanie aspektov (ukazovateľov) ovplyvňujúce samotnú výkonnosť podniku. Management výkonnosti a merania výkonnosti podniku. Štatistické testovanie vybraných ukazovateľov. Preukázanie vzájomných vzťahov s vybranými indikátormi výkonnosti.