Innovation in Small Family Frms: a Qualitative Multiple Case Study - Urban, Jan
Analýza rozsahu inovatívnych aktivít v rodinných podnikoch na základe empirického kvalitatívneho prieskumu založeného na deskriptívnej analýze viacnásobných prípadových štúdií pätnástich malých, lokálne pôsobiacich rodinných firiem v maloobchode a priemysle služieb, ktoré úspešne prežili 5 a viac rokov v podnikaní. Definícia rodinného podniku. Inovácie v rodinných podnikoch.