Role Allocation and Strategic Change: Comparative Study of Competencies of Austrian and Slovak Managers - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Tento článok sa bližšie venuje kompetenciám vrcholových manažérov odpovedať na otázku ich pozitívneho alebo negatívneho vplyvu na procesy riadenia zmien. Na základe klastrovej analýzy podľa Tanimota ukazujú údaje 275 nemecky hovoriacich a 100 manažérov zo Slovenska, že vrcholový manažment v Rakúsku a na Slovensku nie je úplne ochotný zmeniť svoje správanie.