Work Productivity in the Sector of Knowledge Intensive Services in Relation to Work Productivity in the Manufacturing Industry - Vrbka, Jaromír
Vplyv efektivity práce v oblasti odborných, vedeckých, technických, administratívnych a podporných činností (tj. sekcií M a N klasifikácie ekonomických činností CZ NACE) na spracovateľský priemysel (sekcia C)). Produktivita meraná ako hrubá pridaná hodnota k práci.