Chce niekto kúpiť alebo predať? Nie je aukcia ako aukcia - Péliová, Jana, 1976-
Dielo stanfordských ekonómov Paula R. Milgroma a Roberta B. Wilsona. Priblíženie aukcií a druhy aukcií. Vytvorenie formátov trhov, ktoré môžu byť efektívne tak pre kupujúcich ako aj predávajúcich.