Influence of COVID-19 Pandemic on the Most Globalized Sectors of Creative Industries in Slovakia - Majdúchová, Helena, 1963-
Vplyv dôsledkov pandemického ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na najviac globalizované subjekty kreatívneho priemyslu na Slovensku (majúce medzinárodných partnerov, spoluprácu či vlastníkov). Scenáre ekonomického vývoja v tejto oblasti a odporúčania týkajúce sa rozvoja medzinárodnej spolupráce. Vplyv na mediálne spoločnosti, vysielacie kanály a softvérové spoločnosti vyrábajúce digitálny obsah na základe návrhov na konkurz či reštrukturalizáciu a počtu prepustených zamestnancov. Zmeny v dôsledku digitalizácie.