Sustainability in the Most Globalized Sectors of Creative Industries in Slovakia - Krupová, Kristína, 1993-
Analýza trvalo udržateľného rozvoja najglobalizovanejších odvetví kreatívneho priemyslu na Slovensku, meraného najmä údajmi o pridanej hodnote (súčtom miezd a ziskov spoločností) vypočítaných pre médiá, vydavateľov a softvérové podniky. Udržateľnosť, inovácie a tvorba hodnoty či pridanej hodnoty ako predmet osobitnej pozornosti zúčastnených strán (hospodárske inštitúcie, verejnosť a vlády). Spoločnosti s najvyššou pridanou hodnotou dosahujúce udržateľný rozvoj a najlepší ekonomický výkon v sektore médií, vydavateľov a softvérových podnikov.