Current Challenges of Globalization in the Automotive Industry in European Countries - Hojdik, Vladimír, 1992-
Vplyv situácie pandemického ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na automobilový priemysel v krajinách Európy. Rozdiely medzi európskymi krajinami z hľadiska pôsobnosti a prevádzky automobilového priemyslu po kríze COVID-19. Globálne trendy a výzvy pre budúci rozvoj priemyslu. Analýza údajov a dokumentov publikovaných oficiálnymi inštitúciami a príslušných štúdií, štatistické spracovanie a interpretácia údajov. Úvahy o výzvach globalizácie pre automobilový priemysel a možných spôsoboch jeho budúceho rozvoja.