Algunos Casos de la Interculturalidad en un Caso Concreto. El Uso y las Connotaciones Sociales de la Palabra Gitano y Sus Derivaciones en Español y Eslovaco - Spišiaková, Mária, 1973-
Konotácie a použitie slova cigáň a použitie tohto slova v dvoch odlišných kultúrach a jazykoch - slovenčine a španielčine.