Potenciál kruhovej ekonomiky pri budovaní konkurencieschopnosti podnikov v textilnom priemysle - Drugdová, Jennifer
Analýza nových kruhových konceptov v textilnom priemysle, ktoré vzhľadom na súčasné problémy v oblasti životného prostredia a narastajúce environmentálne povedomie spotrebiteľov predstavujú pre podniky konkurenčnú výhodu. Prezentácia výsledkov z výskumu o povedomí slovenských spotrebiteľov o kruhovej ekonomike, ich environmentálnych postojoch a ich ochote podporiť nové koncepty pri nákupe oblečenia a textilných výrobkov.