Business Management in the Light of Cultural Diversity in the Labor Market - Pawera, René
Správne využívanie riadenia rozmanitosti a rovnakých príležitostí zamerané na elimináciu diskriminácie na trhu práce ako prvok riadenia moderných spoločností a organizácií. Východiská procesov na trhu práce. Tendencie vývoja riešeného problému v kontexte podmienok trhu práce Slovenskej republiky.