Aké budú kancelárie po koronakríze?
Budúcnosť kancelárskych nehnuteľností po skončení pandémie. Následkom by mal byť nižší počet osobných stretnutí a obhliadok nehnuteľností, ale aj súvisiace škrty v expanzných plánoch či znižovanie rozpočtov na vybavenie priestorov.