Criminal Offences Related to Corrupton in the Slovak Republic and the United States of America – Comparison Study - Čentéš, Jozef
Podrobnosti a rozdiely medzi jurisdikciami v SR a USA v oblasti trestnej zodpovednosti za korupciu. Komparácia zákonov.