Digitalization of Tax Administration Communication Under the Effect of Global Megatrends of the Digital Age - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Digitalizácia v daňovej správe. Vplyv globálnych megatrendov digitálneho veku - automatizácie procesov na zmeny v komunikačných kanáloch daňovej správy. Globálne trendy v oblasti automatizácie a nové praktické smery používania digitálnej interakcie v reálnom čase.