Interdependency between Economic Performance and HIV Prevalence in Countries of Sub-Saharan Africa - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Dopad choroby HIV/AIDS na hospodársky vývoj národov subsaharskej Afriky. Identifikácia kľúčových faktorov prispievajúcich k rozšíreniu danej choroby v pomerne bohatých regiónoch Afriky. Použitie regresného modelu.