Implications of the COVID-19 Crisis for the Sharing Economy in Tourism: The Case of Airbnb in the Czech Republic - Fialová, Vendula
Teoretické prístupy zdieľanej ekonomiky a spôsob fungovania platformy Airbnb. Skúmanie vplyvu Covid-19 na obsadenie dovolenkových prenájmov ponúkaných cez Airbnb porovnaním a analýzou očakávaného a skutočného počtu hostí.