Impact of Selected Determinants of Corporate Governance of Financial Performance of Companies - Grofčíková, Janka
Preskúmanie a porovnanie vplyvu vybraných finančných a nefinančných determinantov predstavujúcich záujmy corporate governance na finančnú výkonnosť podniku.