<The> Problematics of Multilevel Governance in the EU and the Current Situation of Regionalization of the Czech Republic and the Structural Funds Issues - Prášil, František
Problém viacúrovňovej správy v Európskej únii. Problematika viacúrovňovej správy vo vzťahu EU a Českom. Zmeny v rámci ČR po jej vstupe do EÚ s ohľadom na regióny a miestnou správou. Problémy spojené s čerpaním prostriedkov zo štrukturálnych fondov. Európska vs. Andrej Babiš.