Rozvoj obchodných a investičných vzťahov medzi Európskou úniou - Matúšová, Silvia
Možnosti obchodných a investičných aktivít vo Vietname. Všeobecná charakteristika dohôd a obchodná spolupráca. Vzťahy Európskej únie a Vietnamu.