Two-Stage Asset Allocation with Data Envelopment Analysis: The Case of Emerging Markets - Miralles-Quirós, José Luis
Rôzne pravidlá výstavby portfólia pomocou fondov obchodovaných na burze z osemnástich rozvíjajúcich sa trhov a na výber tých efektívnych využívanie analýzy obálky dát. Portfóliá vytvorené touto metódou jasne prekonávajú rovnako vážené portfóliá a tiež portfóliá vytvorené pomocou klasických prístupov k optimalizácii portfólia.