La eneseñanza y el dominio del español en la relación con la empleabilidad - Spišiaková, Mária, 1973-
Výučba španielčiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave vo vzťahu k pracovným príležitostiam súvisiacim so španielskym jazykom. Dopyt na slovenskom trhu práce a skúmanie, či výučba španielčiny a vedomosti absolventov zodpovedajú tomuto dopytu.