Hurdling through the Great Recession: Winners and Losers among Post-communist EU Countries in Pro-poor Growth - Domonkos, Tomáš
Príspevok si kladie za cieľ vyhodnotiť rozdelenie ekonomického rastu medzi chudobnými a bohatšími postkomunistickými krajinami, ktoré pristúpili k Európskej únii v roku 2004. Výzvy integračného procesu. Popis a analýzy ďalších komplikácií, napríklad vypuknutie finančnej a hospodárskej krízy v roku 2009.