<The> Role of University Faculties in Regional Development - Bajusová, Martina
Zameranie sa na tzv. tretiu univerzitnú úlohu - podporu hospodárskeho rozvoja regiónov. Skúmanie činností jednotlivých fakúlt prostredníctvom ich výročných správ a to najmä na poli vzdelávania.