Liability for Intentional Crime as Consequence of Traffic Offenses – Comparative Considerations - Pawlik, Renata
Rozbor problematiky trestnej zodpovednosti za účasť na nelegálnych automobilových pretekoch a možnosti jej priradenia vodičom vedome spôsobujúcim riziko smrti inému účastníkovi premávky. Príklady zo Slovenska, Nemecka a Poľska.