<The> Intergenerational Digital Gap with Regard to Silver Workers - Porubčinová, Martina
Identifikácia digitálnej priepasti medzi staršími a mladými pracovníkmi. Medzinárodné porovnanie digitálnej gramotnosti strieborných pracovníkov.