Analýza osobných bankrotov na Slovensku v ekonomických podmienkach pandémie COVID-19 - Vravec, Ján
Osobné bankroty na Slovensku v období pandémie ochorenia COVID-19. Pandémia COVID-19 spôsobila národným ekonomikám a viacerým odvetviam vážne ekonomické problémy. Finančné problémy nezasiahli len národné ekonomiky, ale aj domácnosti a jednotlivcov, ktorí to často riešia pomocou osobných bankrotov. Osobný bankrot predstavuje legislatívny proces, ktorým sa fyzická osoba nepodnikateľ alebo fyzická osoba podnikateľ môžu efektívnym spôsob zbaviť svojich dlhov.