Analýza vybraných vývojových tendencií trhu internetových médií v Slovenskej republike - Lincényi, Marcel
Analýza vývojových tendencií trhu vybraných internetových médií v Slovenskej republike za kontinuálne sledované obdobie v rokoch 2008-2017. Analýza vývoja veľkosti mediálneho publika vybraných internetových médií v Slovenskej republike v rokoch 2008-2017 na základe údajov o návštevnosti internetových médií.