<An > Uncertain Future for the Post-Brexit, Post-COVID-19 European Union - Hadjimichalis, Costis
V dôsledku Brexitu, migračnej krízy a pandémie koronavírusu sú vážne ohrozené dva základné piliere európskej jednoty a to konkrétne solidarita a demokracia. Politické úvahy, týkajúce sa obáv o budúcnosť EÚ po skončení daných kríz.