<The> Use of Progressive Technologies in Logistics of Slovak Automotive Enterprises - Richnák, Patrik, 1988-
Komparatívna analýza vybraných progresívnych technológií používaných v logistike 65 slovenských automobilových podnikov. Progresívne technológie v dnešných podmienkach ako predpoklad efektívnych výsledkov podniku. Využívanie a zdokonaľovanie progresívnych technológií v automobilových podnikoch ako nevyhnutná činnosť pri riadení podniku pre udržanie konkurencieschopnosti na trhu.