EU Accession Experience and Perspectives: The Case of Slovakia and Bosnia and Herzegovina - Čiderová, Denisa, 1977-
Flexibilná endogénna a exogénna európska integrácia. Skúsenosti s prístupom do Európskej únie - zameranie na Slovensko. Perspektíva vstupu do EÚ - zameranie na Bosnu a Hercegovinu.