Determinants of Persistent and Transient Technical Efficiency of Milk Production in EU - Trnková, Gabriela
Odhad technickej efektívnosti mlieka v EÚ prostredníctvom rozkladu a analýzy determinantov prechodnej a pretrvávajúcej účinnosti.