What Does Brexit Mean for UK Cultural and Creative Cities? - Montalto, Valeria
Kultúrne a kreatívne odvetvia ako hnacia sila ekonomiky. Skúmanie, ako Brexit ovplyvní kultúrny a kreatívny potenciál miest. Úvaha o stave kultúrnych a kreatívnych miest po Brexite.