Kľúčové aspekty finančného riadenia v pandemickom období - Kajanová, Jana
Špecifiká finančného riadenia počas pandémie. Situácia v období zmien, neistoty a obmedzení predstavujúcich výzvu pre všetkých manažérov. Prehľad aktuálnych legislatívnych zmien ovplyvňujúcich finančné riadenie podniku. Zmena preferencií finančných cieľov v období pandémie, zmeny vo finančnom hospodárení v období pandémie a prehľad plánovaných opatrení vo finančnej oblasti k 1. 1. 2021.