Riadenie volatility na vysoko volatilných trhoch - kryptomeny - Katrenčík, Ivan
Možnosť pozitívneho riadenia volatility na vysoko volatilnom trhu s kryptomenami a stručný popis kryptomien z hľadiska ich klasifikácie na devízovom trhu. Model riadenia volatility v prospech používateľov kryptomeny a základné technológie a nástroje potrebné na implementáciu tohto modelu.