Where Were the Voters? A Spatial Analysis of the 2019 Slovak Presidential Election - Zvada, Ľubomír
Komplexné priestorové zobrazenie slovenských prezidentských volieb, ktoré sa konali 16. a 30. marca 2019. Volebný a inštitucionálny rámec prezidentských volieb a ich pozadie. V kontexte prvého kola analýza volebnej podpory štyroch kľúčových kandidátov, ktorí získali najmenej 10 percent, s cieľom objasniť celkovú volebnú podporu.