Vyjednávání a konflikty v praxi - Kostrhůnová, Dagmar
Možnosti vzniku interkultúrnych konfliktov, ktoré môžu vzniknúť prepojením sveta v rámci súčasnej globalizácie. Problematika vyjednávania v špecifickej oblasti a to uznania zahraničného vzdelania. Predstavenie prípadových štúdií z praxe, možné riešenia a odporúčania odborníka.