Social Recruitment - Pánková, Barbora
Vysvetlenie pojmu Social Recruitment, popis spadajúcich aktivít. Najvyužívanejšie sociálne siete a ich funkcionalita využiteľná pri nábore. Výskumy daného fenoménu v ČR prostredníctvom dotazníkového výskumu.