Methods and Procedures Applied to Design of Production Processes and Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Tento príspevok je zameraný na výrobné systémy spoločnosti, ktoré musia preukázať zvýšenú flexibilitu a stálu schopnosť zvládať dynamické požiadavky trhu pokiaľ ide o výrobky, ich funkcie a varianty. Inovatívne procesy a všeobecná podpora inovatívnej kultúry sú kľúčom k rozvoju a sú dôležitým nástrojom prosperity.