Identifikácia spotrebiteľských segmentov ekologických inovácií a ochrany ich práv - Loučanová, Erika
Anglický pojem „greenwashing“ znamená zavádzanie zákazníkov a verejnej mienky v oblasti firemných environmentálnych cieľov. Greenwashing môže nadobúdať tri formy zavádzania: confusing, fronting, posturing. Identifikácia spotrebiteľských segmentov ekologických inovácií a ochrany ich práv prostredníctvom modelu Kano.