Digitálna transformácia logistiky - Richnák, Patrik, 1988-
Transformácia logistiky so zameraním na pojmy a komponenty revolúcie digitálneho podnikania a na základe príkladov obchodnej praxe. Teoretické názory a postoje autorov k transformácii logistiky a zmenám v logistike. Súčasný stav témy prostredníctvom publikovaných prieskumov a príkladov podnikovej praxe.