Stravovacie návyky Slovákov vybraných generácií a ich postoje k nákupu zdravých potravín - Klepochová, Dagmar, 1968-
Čiastkové výsledky autorského prieskumu a charakteristika životného štýlu z pohľadu generácií BabyBoomers, X, Y a Z a súvisiaca oblasť ich stravovacích návykov a postojov k nákupu zdravých potravín. Slováci všetkých študovaných generácií sa zaujímajú o zdravý životný štýl.