Analysis of Audit Companies That Audit Public Interest Entities - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza vzťahu medzi bonitou audítorských spoločností a počtom kontrolovaných subjektov verejného záujmu. Analýza správ o transparentnosti so zameraním na štruktúru a požiadavky správy všetkých audítorov či audítorských spoločností vykonávajúcich audity v subjektoch verejného záujmu v Slovenskej republike, spolu s analýzou ich finančných správ. Pozitívna korelácia kontrolovaných subjektov verejného záujmu voči bonite audítorských spoločností s použitím Altmanovo Z-skóre a skóre IN-95. Kvalita správ o transparentnosti audítorských spoločností na Slovensku a právna presnosť ich obsahu.