Category the Competitive Force of the Country - Zayats, Olena I.
Problémy redefinície obsahu pojmu „medzinárodná konkurencieschopnosť krajiny“ a jeho vzťahu k takým kategóriám ako „medzinárodná konkurencieschopnosť tovaru“, „medzinárodná konkurencieschopnosť spoločnosti“, „medzinárodná konkurencieschopnosť priemyslu“. Diferenciácia kategórie medzinárodnej konkurencieschopnosti na mikro a mezo úrovni od makro úrovne a úvod do vedeckého obehu novej definície pojmu „konkurenčná sila krajiny“ namiesto „medzinárodná konkurencieschopnosť krajiny“.