<The> EU and the Phenomenon of Cross-Border Healthcare - Looking for the “Way” - Potasch, Peter
Vybrané otázky poskytovania zdravotnej starostlivosti v EÚ predovšetkým z pohľadu cezhraničnej zdravotnej starostlivosti. Historické míľniky súvisiace s touto témou. Význam rozhodnutia Európskeho súdneho dvora pri uplatňovaní práva pacientov pri cezhraničnej zdravotnej starostlivosti.